06-20221418

Verkoopstyling = verstandige zet

HUIS VERKOPEN? PROFESSIONELE VERKOOPSTYLING!

Verkoopstyling = verstandige zet

Het laatste waar je bij een verhuizing nog geld in wilt stoppen is in je oude huis. Een verkeerde gedachte. Want juist deze investering verdient zich dubbel en dwars terug. Het is allang bewezen dat op lege woningen in de verkoop die met zorg zijn gestyled beduidend hoger wordt geboden dan op woningen die aan hun lot zijn overgelaten. Een goed gestylede woning is bovendien veel sneller verkocht. Voor slechts een fractie van een tweede hypotheek ben je vrijwel direct van alle kopzorgen verlost.

Facts & Figures

 • More2Sell geldt in Nederland en België als expert op gebied van verkoopstyling, als geen ander weet More2Sell die sfeer neer te zetten dat kopers snel voor de bijl gaan.
 • More2Sell heeft met 770 geslaagde verkoopstylingen een buitengewoon goede reputatie opgebouwd
 • Tachtig procent van de More2Sell gestylede woningen is binnen negen weken verkocht
 • Verkoopstyling zet aantoonbaar meer zoden aan de dijk dan verlaging verkoopprijs

Results

Drie huizen van hetzelfde type stonden in de Zilverreigerstraat in Leidschenveen al veel te lang in de verkoop. Miranda Kester en Ricardo de Leeuw zagen het somber in. Ze snakten naar een nieuw leven elders in het land maar hoe raakten ze in vredesnaam in afzienbare tijd hun woning in diezelfde straat kwijt? De woningmarkt lag zeker in hun buurt volledig op zijn gat.

Via via hoorden ze van More2Sell. More2Sell stelde ze gerust. Met een grondige voorbereiding, een duidelijke doelgroepenbepaling en de juiste marketingstrategie zou het geen probleem mogen zijn. Wat bleek? Na 76 dagen kregen ze een serieus bod waarna de verkoop snel was gerealiseerd. De eigenaren van die drie andere huizen in de straat, die hadden het nakijken. "We zijn More2Sell eeuwig dankbaar" aldus Miranda Kester en Ricardo de Leeuw.

Tom Heyblom uit Voorburg-Leidschendam was de wanhoop nabij. Zijn woning scoorde heel laag op Funda. Het aantal bezichtigingen was op één hand te tellen. Op aanraden van een goede vriendin nam hij contact op met More2Sell. "More2Sell legde direct de vinger op de zere plek. Haar adviezen hebben mij geen windeieren gelegd. Na nieuwe foto’s op Funda werd mijn makelaar platgebeld. De interesse in mijn woning is door More2Sell vertienvoudigd."

Frits Rosendaal heeft een nieuw huis aangekocht. Belangrijk dat zijn huis in Wassenaar snel werd verkocht. 'Gigi heeft duidelijk verstand van zaken. Binnen twee weken was ons huis verkocht! In deze buurt is dat heel bijzonder. De foto's op internet - en dus de restyling - speelden daar duidelijk een belangrijke rol in. Wetenschappelijk kan ik het niet bewijzen, maar ik heb wel ervaren dat verkoopstyling werkt. Ik kan haar iedereen aanbevelen'.

Onze verkoopversnellers

 • Verkoopstyling consult, quick scan om je huis verkoop klaar te maken, vanaf € 200
 • Presentatie Analyse Rapport, handige leidraad bij grotere huizen waar veel gedaan moet worden, vanaf € 495
 • Fotostyling, de finishing touch voordat de fotograaf komt. Voor de juiste sfeer en kleur. Met accessoires uit ons magazijn. Vanaf € 250
 • Fotoreportage, fotograaf vanaf € 150. Styliste en fotograaf voor de juiste fotopresentatie op internet, vanaf € 395
 • Digitale restyling, handig bij gedateerde keukens en badkamers of om bijvoorbeeld een garage om te toveren tot een study, vanaf € 130
 • Lege woning? Tijdelijke inrichting en huur meubels en woonaccessoires, offerte op maat
 • Vastgoedpresentatie Totaal pakket, Custom Made, wij regelen alles van a tot z. Van opruimen tot bezichtigingen, vanaf € 3000

Voor een hogere verkoopprijs van je huis, bel ons voordat je contact opneemt met een makelaar.

PORTFOLIO NEEM CONTACT OP