06-20221418

Een week na de styling verkocht

EEN LEEGSTAAND HUIS IS BEDRIEGLIJK

Meubelverhuur

Een leegstaand huis is bedrieglijk. De verhoudingen zijn zoek waardoor de ruimte amper is in te schatten. Past die bank wel of niet met die dressoir erbij? Hoeveel loopruimte houd ik over als ik mijn eettafel wil meenemen? Hoeveel borden kan ik kwijt in de keukenkastjes?

More2Sell beschikt over een riant magazijn boordevol meubels en accessoires, in alle denkbare stijlen en kleuren. Het gehele huisraad van More2Sell is te huur als tijdelijke inrichting van lege woningen zodat potentiële kopers een realistisch beeld krijgen van de te benutten ruimte. Dat een ingericht huis warmer en gezelliger aandoet dan een kale woning, dat behoeft geen uitleg.

More2Sell gaat nog een stapje verder. Mocht er sprake zijn van achterstallig onderhoud, dan pakt More2Sell ook die draad op.

Meubels en accessoires worden binnen tien werkdagen geleverd. Een vrijblijvende offerte is op te vragen via het contactformulier.

"Langs deze weg wil ik even laten weten dat het huis dat More2Sell prachtig heeft aangekleed (Heivlinder in Utrecht) is verkocht. Een jaar lang kraaide er niemand naar en nu is het binnen een week na de styling verkocht. Wij zijn erg blij met dit fantastische resultaat en willen jullie enorm bedanken voor het goede werk dat jullie hebben geleverd. Groeten Jeroen en Marjoke.’’

Modelwoningen

Projectontwikkelaars kloppen regelmatig bij More2Sell aan voor de inrichting van een modelwoning. Modelwoningen zijn bepalend voor het succes van een nieuw of bestaand bouwproject. Alles bij More2Sell is maatwerk, modelwoningen niet uitgezonderd. Van vloeren tot gordijnen. Wie voor More2Sell kiest, heeft nergens omkijken naar.

PORTFOLIO NEEM CONTACT OP